Menu

Sæson starten er overstået

Christina & Camilla i Aalborg Christina & Camilla i Aalborg © CyclingPhoto.dk

 

Så er 2015 sæsonen kommet igang og den første del er overstået, og endnu engang har de danske junior piger sat et aftryk som bekræfter deres talent og sat de første pejlemærker frem mod VM i USA som afslutning på året.

Det danske junior landshold har været på to ture til Holland for at køre de to etapeløb Energiewacht Tour og EPZ Omloop van Borsele begge ture er endt med samlede sejr til Team BMS BIRN's Pernille Mathiesen og top 10 placeringer til Simone Eg (Team Rytger). På begge turer har de to stærke ryttere været supporteret af Herning CK's Trine Holmsgaard som med stærkt hold arbejde har været med til at gøre resultaterne mulige.

Inden landsholdsturene havde både Pernille og Simone været ude og bevise deres form og styrke. Pernille vandt tidlig i April et stærkt besat Belgisk kermesse løb i Junior klassen med et stærkt solo angreb, mens Simone i Italien besatte 5. pladsen i det stærkt besatte og bjergrige Trofeo de Moreno.

På elite siden har de tre udenlandske proffesionelle Julie Leth (Hitec Products), Amalie Dideriksen (Boels Dolmans Cycling team) og Christina Siggaard (Matrix Pro Cycling) alle været på arbejde for deres hold samt kørte egne positive resultater hjem. Christina har hentet flere pæne resultater i specielt Belgien hvor det også er blevet til en sejr i et Kermesse løb undervejs.

Team BMS BIRN og Team Rytger har begge været til start i flere af forårest løb, hvor det med danske briller er Team BMS BIRN som har sat det største aftryk med en sæson start der har resulteret i at hele fire af holdets ryttere er med på det første danske Kvinde landshold som drager til Tyskland for at køre et UCI etapeløb fra d. 5. til 7. juni.

Endnu en dansker har markeret sig i udlandet, da Amalie Winther Olsen i år har valgt at køre for det amerikanske L.A. Sweat og har i sæson opstarten været samlet med holdet i USA hvor det også er blevet til pæne resultater i et amerikansk etapeløb.

Næste store løb for de danske kvinde ryttere er Pinsens Marcello Bergamo Cup i Kjellerup, Ikast og Hammel samt Juniornes Tour de Himmelfart i Odder, CyclingPhoto.dk ser frem til to spændende og gode cykelløb på de hjemlige breddegrader.

Feed not found.